PRESENTACIÓ

La situació de les sales de concerts de petit i mitjà aforament de la ciutat passen moltes dificultats durant els mesos d’estiu una vegada arrenca la temporada de festivals, Festes Majors, etc. moltes d’elles deixen de programar concerts i inclús tanquen les seves portes durant els mesos d’estiu, deixant sense opció de tocar en aquests espais a les bandes que habitualment hi toquen i deixant sense feina als treballadors/es d’aquests espais.

 

És per això que des de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya, en col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona, tornem a impulsar el cicle de concerts Sala Barcelona amb una nova edició d’estiu per a tornar a convertir el Castell de Montjuïc en la gran terrassa per gaudir de la millor música en directe de la ciutat.

Per a aquest 2023 plantegem alguns canvis en relació amb edicions anteriors: 

 

Sala Barcelona s’inaugurarà el dijous 29 de juny i tindrà lloc cada dijous dels mesos de juliol, agost i setembre fins al dia 21 de setembre. 

 

El format continua essent el mateix, concerts a l’aire lliure al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc amb un aforament reduït de màxim 400 persones amb format híbrid: tindrem taules i cadires per poder gaudir de l’espai i les millors nits d’estiu i públic dempeus per a poder ballar.

 

Els preus de les entrades estan compresos entre els 12€ i els 18€.