Soul Party

amb la ORCHESTRAL SOUL SOCIETY

DJ SESSION: TORMENTO

DV. 13 DE SETEMBRE, 21H (PORTES: 20H)

Tothom recorda l’època daurada del soul, el funk i el disco, quan bandes com la d’Isaac Hayes, Barry White, Earth, Wind & Fire o les de segells com Motown i Stax barrejaven els ritmes de la música afroamericana amb seccions de cordes i cors exhuberants per donar lloc a cançons inoblidables. Ara, en ple segle XXI, la Orchestral Soul Society revitalitza aquest llegat amb un show únic.

 

Ens trobem davant d’un dels projectes més ambiciosos de l’escena musical estatal: una orquestra de vint músics i músiques de l’escena catalana que recuperen aquella manera de fer i entendre la música per donar lloc a un espectacle on la joia de viure, el ball i la felicitat estan al centre de l’equació.

 

Una veritable Soul Party dirigida per Lalo López, amb la Barcelona Rock Strings a les cordes, i cantants com Alex Dee, Brigitte Emaga, Paquito Sex Machine, Jonathan Herrero, Yasmina Azlor, i amb convidades sorpresa. I un repertori de somni amb temes de Nina Simone, Stevie Wonder, Michael Jackson, Isaac Hayes, Jamiroquai, The Crusaders, Prince entre d’altres. Una experiència única amb una banda increíble i en un marc incomparable! No us perdeu la Soul Party que tenim preparada pel 13 de setembre a Sala Barcelona – Música al Castell de Montjuïc!